Verzending en levering

Verzending & montage

Op elke productpagina kunt u aangeven hoe u uw product wilt ontvangen. Let op: monteren is alleen mogelijk in de gemeente Deventer. Woont u buiten de gemeente Deventer en wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neemt u dan contact met ons op. De bezorging geschied tot aan de voordeur. Alle producten zitten goed en stevig verpakt. Kiest u voor bezorgen en monteren? Dan plaatsen wij uw meubels op de door u gewenste plek en nemen wij al het afval weer mee retour. (Bezorgen en monteren is tegen een meerprijs. De hoogte van de meerprijs verschilt per product en kunt u uiteraard vooraf bij ons opvragen.)

Leveringen

Leveringen geschieden op het tijdstip als overeengekomen bij de koop. In de orderbevestiging (het moment dat uw bestelling in behandeling is genomen) ontvangt u van ons een indicatie van de uiterlijke leverdatum. Wanneer uw producten bij ons binnen zijn gekomen wordt u hiervan op de hoogte gesteld en kunt u de eerstvolgende zaterdag uw producten afhalen op locatie.

Mocht door verkoper wegens overmacht een te late levering worden gedaan - in afwijking op het in de orderbevestiging genoemde termijn - dan kan de koper zich niet beroepen op een schadevergoeding of winst-derving.

De aan de koper geleverde goederen blijven eigendom van Berghuis Kompleet Wonen totdat het gehele factuurbedrag is voldaan.

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!