Onze winkel

Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting is sinds 1909 gevestigd in het centrum van Schalkhaar met sinds 2020 deze webshop. Op bijna 6000 m² vindt u alles op het gebied van woning- en projectinrichting. Op de afdeling woninginrichting vindt u harde en zachte vloerbedekking – vinyl – PVC – laminaat en een grote diversiteit aan gordijnen en raambekleding inclusief horren en zonwering. Onze mooie PVC vloeren zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren. Veel van deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Op onze slaapkamerafdeling vindt u een uitgebreide (test)bedden afdeling met diverse studio’s. Wij bieden hier exclusieve producten van onder andere Auping aan. Wij leveren zowel moderne als traditionele slaapkamers, seniorenbedden en boxsprings. Een specialisatie van onze fysieke winkel zijn de maatwerk linnenkasten. Tevens vindt u op de slaapkamerafdeling een uitgebreide collectie dekbedden – hoofdkussens – overtrekken – hoeslakens en moltons.

Daarnaast leveren wij moderne en traditionele meubelen waaronder een aantal eigen maatwerk concepten. Wij hebben een zeer grote collectie relaxfauteuils en sta-op fauteuils.

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!