Onze winkel

Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting is sinds 1909 gevestigd in het centrum van Schalkhaar met sinds 2020 deze webshop. Op bijna 6000 m² vindt u alles op het gebied van woning- en projectinrichting. Op de afdeling woninginrichting vindt u harde en zachte vloerbedekking – vinyl – PVC – laminaat en een grote diversiteit aan gordijnen en raambekleding inclusief horren en zonwering. Onze mooie PVC vloeren zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren. Veel van deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Op onze slaapkamerafdeling vindt u een uitgebreide (test)bedden afdeling met diverse studio’s. Wij bieden hier exclusieve producten van onder andere Auping aan. Wij leveren zowel moderne als traditionele slaapkamers, seniorenbedden en boxsprings. Een specialisatie van onze fysieke winkel zijn de maatwerk linnenkasten. Tevens vindt u op de slaapkamerafdeling een uitgebreide collectie dekbedden – hoofdkussens – overtrekken – hoeslakens en moltons.

Daarnaast leveren wij moderne en traditionele meubelen waaronder een aantal eigen maatwerk concepten. Wij hebben een zeer grote collectie relaxfauteuils en sta-op fauteuils.

Berghuis 100 jaar

In 2009 vierden wij ons jubileumjaar, omdat we maar liefst 100 jaar bestonden. Een uitgelezen mogelijkheid om de geschiedenisboeken is uit te diepen en u een inkijk te geven in onze rijke geschiedenis. Toen Hendrikus Jansen aan de Haar in 1895 zijn tapperij en dorpswinkeltje aan de Pastoorsdijk in Schalkhaar overdroeg aan zijn dochter Mina en schoonzoon Antoon Berghuis uit Heeten, had hij nooit kunnen bedenken dat het 'winkeltje' zou uitgroeien tot Berghuis Kompleet Wonen zoals u het vandaag de dag kent. In het dorpswinkeltje werden destijds naast kruidenierswaren ook rookwaar, fournituren, glas- en aardewerk, borstelwerk en klompen verkocht. Vanaf 1909 verkocht Mina ook manufacturen. Dat jaar is door de familie Berghuis aangemerkt als startpunt van het huidige bedrijf, Berghuis Kompleet Wonen.

Indien u geïnteresseerd bent in de complete geschiedenis van Berghuis Kompleet Wonen, kunt u gratis het boek ''Berghuis 100 jaar op Schalkhaar'' afhalen in de winkel, zolang de voorraad strekt.

Onze missie

Wij geloven in eigentijdse en duurzame producten met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Mooie meubels geven een interieur een eigen gezicht en zorgen ervoor dat mensen zich écht thuis voelen in hun eigen huis. Wij vinden het fijn om u als klant te voorzien in uw geheel eigen stylingsbehoefte van uw thuis en streven ernaar om u te inspireren met onze duurzame en fraaie artikelen.

Winkel & outletstore

Naast deze online webshop kunt u ook voor vrijblijvend en professioneel advies ook terecht in onze fysieke winkel Berghuis Kompleet Wonen. Momenteel wordt er hard gewerkt om hier ook een outlet store in vorm te geven waarin u - mits de voorraad dat toelaat - vele producten kunt aanschouwen die wij aanbieden via deze webshop.

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!