Dupli

Dupli

Eindeloze mogelijkheden

Met de dupligordijnen van Berghuis haalt u niet alleen heel mooie raamdecoratie in huis maar geniet je ook van vele voordelen. Geniet van maximale verduistering in uw slaapkamer door het tegengaan van het binnenvallend licht. Door de goede isolerende en akoestische werking zal het geluid van buiten ook dempen bij de juiste uitvoering, laat je hierover adviseren door een van onze vaklieden. Kies zelf voor de gewenste plooibreedte van 25, 32 of 64mm, stofsoorten met talloze verschillende kleurmogelijkheden(ook voor de profielen) en wist u dat sommige stoffen zelfs te wassen zijn? Hierdoor blijven deze nog langer mooi. Aan de buitenzijde een kleur die meer aansluit bij de gevelkleuren? Ook dat is mogelijk. Onze duplis zijn namelijk 2-kleurig verkrijgbaar. Hierdoor kies je aan de buitenzijde een andere kleur als aan de binnenzijde. Pérfect straatbeeld en een luxe uitstraling van uw woning. 

Onze duplis zijn uit te breiden met o.a. elektrische motoren voor een elektrische bediening. Standaard worden onze duplis gemonteerd met een zogeheten 'top down' systeem. Hierdoor zullen ze alleen van boven naar beneden gesloten kunnen worden. Als optie kan worden gekozen voor een 'bottum up top down(BUTD)' systeem. Hierdoor kan een dupli zowel aan de bovenzijde open staan als aan de onderzijde.

Geen elektrisch systeem maar toch handbediend? Kies dan voor onze vele mogelijkheden in koordbedieningen. Kies bijvoorbeeld voor onze bediening 'eindloos koord'. Met deze bediening blijft het bedieningskoord altijd even lang. Met dit eindloos koord geniet je van een bediening aan weerszijden van de dupli. 

Wij beoordelen samen met jou het kozijn waarop de dupli gemonteerd wordt of de dagkanten van het kozijn waarin de dupli wordt geplaatst. Hierin zijn er ook verschillende soorten bovenbakken met ronde of rechte hoeken, eventuele profielen aan de zijkant van de dupli en verschillende soorten onderlatten mogelijk.

Maak je huis écht af

Raamdecoratie van Berghuis is er in allerlei soorten, maten, materialen, verschillende kleuren, bedieningsmogelijkheden en nog veel meer. Maar wat past nou echt bij u thuis? Laat u adviseren en inspireren door één van onze vaklieden. Hoe dat gaat?
 1. U zoekt op onze webshop uit wat u mooi vind;
 2. U neemt contact met ons op. Dit mag op de manier die u zelf het meest prettig vind, bijvoorbeeld per mail, telefoon óf stuur ons een offerte aanvraag (hiervoor moet u eerst een van onze producten selecteren op de webshop, let op; u kunt in een offerte aanvraag meerdere verschillende producten toevoegen voor verschillende ruimten in uw woning of op kantoor);
 3. Samen kijken we naar de mogelijkheden tot het maken van een afspraak bij u thuis;
 4. Onze vakman komt bij u thuis langs met allerlei verschillende soorten stalen van het door u gewenste product en legt u alle mogelijkheden uit. 
 5. Onze vakman zal op basis van uw wensen direct inmeten;
 6. Deze inmeet gegevens met uw gekozen wensen worden bij ons op kantoor verwerkt tot een vrijblijvende offerte;
 7. Deze offerte versturen wij aan u per e-mail en/of nemen deze door per telefoon;
 8. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte zullen wij alle spullen voor u bestellen;
 9. Onze receptioniste neemt contact met u op wanneer uw raamdecoratie bij ons binnen is gekomen en plant een afspraak voor montage in;
 10. Onze vakman komt bij u thuis en monteert alle raamdecoratie.
 11. Let op: raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt naar de behoefte die u thuis heeft. Dit betekent dat na akkoord op de offerte de raamdecoratie niet meer naar ons retour kan of kan worden geannuleerd.

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!