Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting nu ook online

Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting nu ook online

Thuis genieten van een complete woonbeleving

Het 111 jaar oude familiebedrijf met 6000m² verkoopoppervlakte in het centrum van Schalkhaar beschikt sinds kort over een eigen webshop: www.berghuisonline.nl. Wekelijks worden hierop artikelgroepen toegevoegd, wat het zeer interessant maakt de website te blijven volgen. Berghuisonline.nl is een initiatief van Mike Berghuis en Joep Rutgers; jonge, enthousiaste mannen uit ons dorp!

SCHALHKAAR - De nieuwe webshop is een verlengstuk van het bekende Berghuis Kompleet Wonen. Onder het toeziend oog van Geert Berghuis openen Mike Berghuis en Joep Rutgers hiermee de 'digitale' vijfde generatie binnen het familiebedrijf. Mike, als zoon van Geert, was natuurlijk van jongs af aan bij de zaak betrokken. ,,Enige tijd gelegden begonnen we bij Berghuis te werken'', vertellen Mike en Joep.

,,Onze eerste klus was het bezorgen van meubels. Samen met de zeer ervaren Jan Venneman, die al 45 jaar bij Berghuis werkt, gingen we op pad. Hij leerde ons omgaan met de producten, vertelde ons hoe alles technisch in elkaar zit en wat nu eigenlijk de verschillen zijn tussen allerlei materialen.'' Hierdoor hebben Mike en Joep beiden een liefde voor de meubelbranche ontwikkeld. ,,Deze liefde is mede tot stand gekomen door alle persoonlijke gesprekken bij onze klanten thuis'', merken de jonge ondernemers.

Ontwikkeling

,,Wanneer de meubels op de plek stonden, genoten we samen met onze klanten vaak nog van een bakje koffie. De meest uiteenlopende, leuke en persoonlijke gesprekken konden wij met hen voeren. Verhalen van vroeger, verhalen over het ontstaan van de winkel Berghuis en eerdere generaties Berghuis. Maar ook over de ontwikkeling van Berghuis als bedrijf.''

Mike en Joep willen hun klanten een complete woonbeleving bieden en niet alleen een product. ,,Nu de wereld om ons heen in een immens (en soms niet te overzien) tempo verandert, kunnen wij daar als bedrijf niet bij achterblijven. In toenemende mate komt dan het vraagstuk digitalisering aan bod. Met deze webshop willen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om al vanaf thuis o pde bank te genieten van ons prachtige en eigentijdse aanbod voor een complete woonbeleving.''

Divers aanbod

Op de webshop, die zeker géén vervanging is van de authentieke showroom, vindt u een divers aanbod aan meubelsboxsprings, woonaccessoires en meer. Natuurlijk kunt u voor geheel eigentijds advies altijd terecht in de showroom aan de Pastoorsdijk 24, waar Geert Berghuis(al 41 jaar bij de familiezaak) en zijn zeer ervaren Berghuisteam altijd voor u klaarstaan. Zij kunnen u voorzien van een compleet en persoonlijk advies. Ook in de showroom, met ingangen aan de Oerdijk en Pastoorsdijk staat de tijd niet stil; Berghuis is vanwege de toenemende drukte een volledige samenwerking aangegaan met de firma Groen uit Deventer. Het betreft hier een samenwerking op het gebied van woning- en projectstoffenring.

Binnenkort starten Mike en Joep met de inrichting van een 800m² grote afdeling waar u een groot aantal producten uit hun webshop aantreft. ,,Op naar een nieuw avontuur, wij hebben er enorm veel zin in!''

      26-05-2020 09:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!