Coronavirus

Dicht maar toch open!

Lees ik dat nu goed? Jazeker dat leest u goed! Corona houd ons allemaal al heel lang in zijn greep. Sinds de persconferentie van 5 januari van dit jaar zijn ook de niet-essentiële winkels gesloten. Wij als Berghuis vallen hier ook onder en onze winkel is sinds deze maatregelen tot nadere berichtgeving gesloten.

De deuren van onze showroom blijven dus nog even dicht voor het publiek maar wij kunnen uiteraard niet wachten om jullie weer te voorzien van een prachtig nieuw interieur! En wij vertellen jullie graag hoe je gedurende de sluiting jouw interieur kunt vernieuwen of uitbreiden.

Onze etalages passen wij gedurende de sluiting vaker aan. Nieuwe woonprogrammas worden zichtbaar, bijvoorbeeld de woonserie new york. Daarnaast varieren de aanpassingen in de etalages van andere banken tot lampen. Loop gerust is langs. Staat er nu een product waarvan u denkt 'hé dat is écht wat voor mij' neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op onze normale openingstijden en te alle tijden bereikbaar via mail (info@berghuis.nl / info@berghuisonline.nl) of met een berichtje op onze social media kanalen. 

Opzoek naar nieuw meubilair en staat dit niet in de etalage? Stuur uw wensen door en samen zoeken we een passende oplossing hoe we dit alsnog kunnen regelen. 

Wij wensen u sterkte en een goede gezondheid in deze voor velen toch lastige periode. Samen zullen we hier weer uit komen. 

Team Berghuis Kompleet Wonen

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!