Berghuis Kompleet Wonen geeft stokje hoofdsponsor SVS door na 40 jaar

Berghuis Kompleet Wonen geeft stokje hoofdsponsor SVS door na 40 jaar

Voorafgaand aan de finale van het SV Schalkhaar Voorbereidingstoernooi, eind augustus, was op sportpark De Horsterhoek sprake van een memorabel moment: na 40 jaar sponsoring werd formeel afscheid genomen van Berghuis Kompleet Wonen als hoofdsponser. Roy Swartjes neemt namens Enjoy Hotels het stokje van Geert Berghuis over.

SCHALKHAAR - Voorzitter Peter Visser stond op het hoofdveld, in aanwezigheid van Geert Berghuis, Roy Swartjes en ondersteund door Gerard Groot Koerkamp en Sjors Brugge namens de sponsorcommissie, stil bij het langdurige hoofdsponsorschap van Berghuis dat zich kenmerkte door veel sportieve hoogtepunten. Peter benadrukte dat SV Schalkhaar met een historie van 75 jaar en Berghuis met meer dan 110 jaar elkaar door en door kennen, waarbij de relatie altijd is gebasseerd op wederzijds respect.

Begin dit jaar, 1 februari 2020, kon de sponsorcommissie al melding maken dat met Enjoy Hotels een waardige opvolger voor Berghuis was gevonden. Enjoy Hotels verbindt zich voor een periode van drie jaar als hoofdsponsor van SV Schalkhaar. Met Roy Swartjes is opnieuw sprake van 'kind' van de vereniging. Geboren en getogen in Schalkhaar maakte Roy zijn eerste voetbalstappen op het voormalig sportcomplex 'De Wijtenhorst'. 

De inmiddels 47-jarige Roy is woonachtig in Duitsland alwaar hij, samen met zijn broer Marc, succesvol de Enjoy Hotels formule runt: goed voor zestien hotels met in totaal ruim 850 kamers. Enjoy Hotels staat voor alles inclusief vakanties, waarbij gastvrijheid, plezier en kwaliteit centraal staan. Opnieuw is dus sprake van veel overeenkomsten tussen SV Schalkhaar en haar hoofdsponser. Met Roy heeft SV Schalkhaar bovendien een echte voetballiefhebber aan zich verbonden. In TuS Antfield 1, acterend in HSK KREISLIGA B WEST, speelt hij nog steeds zijn wedstrijden als een onvervalste nummer 10.

De mooie woorden van voorzitter Visser werden vergezeld door bloemen en een fotolijst van de selectie van SV Schalkhaar 1 - seizoen 2020/2021.

Aansluitend deed SV Schalkhaar 1, met Enjoy Hotels op de borst, ook een duit in het zakje door de finale van het voorbereidingstoernooi overtuigend met 3-0 van ABS te winnen. De 'troostfinale' om plek 3 en 4 tussen Sc Overwetering en VV Holten werd beslecht in het voordeel van de Olstenaren: 5-1.

Na afloop bleef het, op gepaste afstand, nog lang gezellig op 'De Horsterhoek'.
      21-09-2020 20:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!