Auping studio Berghuis Kompleet Wonen

Auping werkt al meer dan 130 jaar aan de beste manieren om uit te rusten. Dat is niet voor niks. Auping gelooft dat een uitgerustere wereld, een betere wereld is. Wij sluiten ons hier volledige bij aan en geloven ook in een mooiere wereld.

Auping en Berghuis

Meer dan 50 jaar lang zijn Auping en Berghuis aan elkaar vebonden. Berghuis Kompleet Wonen heeft een ruime Auping studio opgezet. Hier bieden we een breed aanbod van het assortiment van Auping. Wij geven de klant persoonlijk slaapadvies. Auping is een bedrijf dat bezig blijft met duurzame ontwikkelingen. Zo ontwikkelde Auping de eerste circulaire matras ter wereld. 

Wij zijn al meer dan 50 jaar fan van Auping!

Een goede bedbodem is een van de belangrijkste eigenschappen van een goed bed. De spiraalbodem van Auping ventileert beter dan elke andere bedbodem, zorgt met 10.000 ondersteuningspunten voor beste ondersteuning en is gemaakt van ijzersterk staal waardoor deze een leven lang meegaat.

Collectie

Auping biedt een breed assortiment van matrassen en bedden. Zo is er ruime keuze uit luxe boxsprings of klassieke bedden zoals de original ( zie afbeelding hier onder). Kom langs bij Berghuis Kompleet Wonen om uw volgende droombed uit te zoeken.
Volg je ons al op social media?

Volg je ons al op social media?

Volg ons op social media om al onze leuke updates en exclusieve acties niet te missen!. Blijf je liever ''offline''? Kom dan langs aan de Pastoorsdijk 24 in Schalkhaar voor een geheel persoonlijk woon- en slaapadvies!